Friday, 8 January 2016

Top 10 Reason Why Women Love and Choose Premium Beautiful Corset!



Kalau nak sentuh pasal corset, banyak sangat corset terjual dan dijual dekat pasaran luar sana. Even dekat toko jamu di shopping complex pun banyak boleh didapati dengan harga yang murah. Banyak sangat pilihan dan banyak brand yang boleh kita pilih.

Teringat ada kawan Danis sharing beli one set corset dekat toko jamu dengan harga lebih kurang RM600 tapi Ya Allah memang tak sedap lah pakai. Pakai ms kahwin je lepas tu dah tak boleh pakai dah sebab fabrik dan kainnya dah menggelebeh dan tak grip kat badan.

Corset ni kalau dah gelebeh, tak grip kat badan, tak kemas, memang bukan namanya korset, baik pakai baju biasa. Yela, pakai tak pakai sama saja sebab lelemaks kat badan still menggelebeh dan tersembul merata rata.

So kat sini Danis nak share tips dan cara nak pilih corset yang bagus, yang mana harganya berbaloi, yang berkualiti dan tahan lama. Korang pernah dengar tak Premium Beautiful Corset?

Okay, ada yang jawab dalam hati Ya. Ada yang tak pernah dengar. Tapi, Danis nak bagitaw kat sini, untuk pengetahuan korang, Premium Beautiful Corset adalah antara premium corset yang harganya paling murah tapi sangat berkualiti sebab jenama ni diiktiraf sebagai SuperBrand dan High Demand. Baru baru ni juga Premium Beautiful mendapat Anugerah Reader's Choice Award 2015.



Bila dah terpilih antara Produk Terbaik dan memenangi Anugerah Reader's Choice Award, maksudnya Premium Beautiful Corset merupakan produk yang terbaik dan menjadi pilihan orang ramai. Tambahan pula, PB Corset sudah berada di pasaran lebih dari 20 tahun. 

20 tahun bukan tempoh yang singkat. Sudah berada lama di pasaran dan kalau ditanya pada golongan veteran ramai antara mereka yang sudah memiliki PB Corset nie dan ada antra mereka masih memakainya sehingga sekarang. Yang masih pakai corset sehingga ke umur 50 tahun, memang masih cun melecun dan makin awet muda taw! Impressed sangat! :)

Demand PB Corset setiap hari stokis terima order tanpa putus dari pelanggan. Boleh dikatakan satu lorry tak sah tak habes! Million Sales in a month. Hebatkan penangan Premium Beautiful nih!

Okay. back to our main topic:

10 sebab utama wanita suka Premium Beautiful Corset

Reason 1
90% pakai PB Corset sebab nak kurus/slim melim



Bila azam tahun baru, kalau dah nama perempuan tak sah antara list azam tahun baru ialah Nak Kurus. Setipa tahun tanam azam nak kurus, tapi masih belum kurus jugak. Bila tengok cermin, masing masing complain badan gemuk la tembam la. Diri sendiri yang cakap, kalau orang lain tegur lagi sentap. Tapi exercise malas, nak diet malas asyik skip je diet smpai ke sudah. Last last memang tak kurus! So sebab nak cara yang mudah dan berkesan, dats why ramai pilih Premium Beautiful Corset sebagai pilihan utama NAK KURUS!

Fakta : Pakai One Set PB 8 jam sehari = Boleh bakar lebih 1000 kalori
Jadi kalau pakai hari hari memang cepat kurus dan slim melim.
Tak perlu diet melampau
Tak perlu exercise setiap hari
Tak perlu plastic surgery

Reason 2
Body Shaping

Walaupon ada yang dah kurus, tapi kurus sangat tak cantik kalo body shape tak menawan. 
So dats why ada jugak beli untuk body shaping kasi curvylicious. 
Jadi bile pakai long dress cantik sebab badan dah curvy murvy dan dapat perfect body figure like hourglass. 

Reason 3
Pakai dalam tempoh berpantang / selepas bersalin

Biasanya lepas bersalin, most of women akan terkejut tengok perubahan diri masing. Buka setakat terkejut, sedih mengenangkan bentuk badan. 

Selulit makin bertambah
Perut makin membuncit
Badan berkilo kilo naik

So, instead of malas sangat nak berlilit dengan traditional bengkung, kebanyakan wanita sekarang pilih Premium Beautiful Corset as the fastest way untuk slim dalam tempoh 6 bulan selepas bersalin. 

Kebaikan memakai PremiumBeautiful Corset semasa berpantang:
* menaikkan rahim ketempat asalnya
* memulihkan bahagian dalaman
* mengeluarkan darah darah kotor
* menguruskan dan mengekalkan bentuk badan ke asal
* memperbanykkan susu badan
* menghilangkan selulit dan stretch mark

Danis sendiri pakai Premium Beautiful Corset semasa berpantang. Hilang 17kgs dalam masa sebulan. Memang puas hati :)

okay untuk sambungan ..
kita sambung nnti ye
stay tune...



























Tuesday, 5 January 2016

Fulltimer Pakar Premium Beautiful



Dulu saya Pakar Premium Beautiful Corset secara part time. 
Sekarang saya Pakar Premium Beautiful Corset full time / sepenuh masa. 
Hanya focus Online dan Offline. 

Kerap ditanya soalan : Kenapa buat full time Danis? 

Sebab Danis berpuas hati 200% dengan pendapatan danis sebagai Pakar Premium Beautiful Corset yang mungkin di pandangan mata sesetengah orang, kerjaya sebagai Pakar Premium Beautiful Corset ni takde apa sangat dan 'low standard'.

Tapi, tidak bagi diri sendiri. Danis bangga sangat dengan kerjaya sekarang sebagai Pakar Premium Beautiful Corset.

 Sebab? 
Sebab Danis boleh manage masa sendiri, 
boleh luang masa dengan anak,
tidak terikat dengan bekerja lebih 8jam sehari, 
melatih diri untuk disiplin atur perihal business, 
set target bulanan,
 berniaga dengan sepenuh hati tanpa sebarang pressure dari pihak atasan, 
boleh buat business dengan enjoy. 

Apa lagi yang best ? 
Semestinya Income bulanan cecah 5 angka tanpa putus dan berterusan
Melancong Percuma ke seluruh negara DUA KALI SETAHUN
Dapat Tabung Kereta
dan lain lain. 

Syukur dengan aturan Allah tetapkan dan aturkan. 
Tinggal diri sendiri nak ubah naseb ke arah yang lebih baik. 
Alhamdulillah Syukur kepada Allah SWT. 

Buat teman teman, 
jika terdetik nak jadi macam Danis, jangan ragu ragu untuk memulakan langkah pertama. 
Kita boleh sit down together apa next step yang perlu kita buat. 
InshAllah, hello hello saja di 0149202660. 

Thanks dear friend sudi membaca.
Assalamualaikum :)



Monday, 4 January 2016

Saya nak Jadi Pakar Premium Beautiful


Buat mereka yang bertuah, 

Kalau anda nak merasa "gaji kedua", boleh la risik risik macam mana nak jadi Pakar Premium Beautiful yang berjaya. 

FIRST BONUS RM5000 Confirm akan masuk dalam akaun personal walaupon satu set Premium Beautiful belum terjual! Tambahan sekarang company offer untuk :

1 Set Premium Beautiful : Cashback RM150
2 Set Premium Beautiful : Cashback RM400

(cashback belum termasuk lagi dengan komisyen)

Jangan lepaskan peluang while Rebate Still ON!

Okey, ada satu lagi nak sentuh..

Favourite Question : 
Berapa modal minimum untuk start business Premium Beautiful ni Danis? 

Jawapan: 
Ikut suka berapa set Premium Beautiful yang awak nak. Terpulang pada anda. Makin banyak set, makin banyak lah jumlah bonus dalam tangan. Itu sahaja!

Tapi kalau nak tahu, satu set Premium Beautiful kalau terjual dah boleh support duit kereta sebulan taw. Bak kata Dato Seri Vida, Nyam nyam nyammmmm hehe. 

Untuk keterangan lajut, boleh whatsapp/message/telegram Danis : 0149202660

Terima Kasih!



Sunday, 3 January 2016

Soalan Favourite Tentang PremiumBeautiful Corset



1. Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang?
 Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan? 


Jawapan : Tidak. Pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron seta lain lain fabrik dan disulami dengan sinar infra red yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ekonomi. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, alih udara dan sesuai untuk dipakai seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang akan menghasilkan kontur badan yang menarik. 

2. Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan terasa panas?

Jawapan: Pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabrik semula jadi seperti fiber, nilon dan tetron yang mempunyai kuasa serapan baik dan alih udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan berasa panas, malah anda akan berasa selesa tanpa beban disamping memiliki bentuk badan yang menarik. 

3. Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan? 

Jawapan : Anda boleh mengambil ukuran badan pada hari ke-3 selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Namun, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira kira selepas 10-14 hari. Masa terbaik bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan ialah dalam masa enam bulan. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperoleh hasil dalam masa yang cepat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah dapat mengembalikan organ dalaman dan rahim kembali kepada tempat asal. 

4. Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya? 

Jawapan : Pemakaian pakaian dalam pembentukan badan ini merupakan satu proses yang konsisten. Biasanya kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda. Pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. Tiga bulan kemudian, lemak akan beralih ke tempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal pada tempat asal. Bagi mereka yang mula-mula memakai Premium Beautiful, mereka akan rasa ketat dan tidak selesa dimana hari pertama hingga hari ke-15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa. 

5. Adakah pemakaian Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan menggelebeh?

Jawapan : Payudara yang kendur mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang dimana ia merupakan masalah yang paling umum bagi kaum wanita yang telah bersalin. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan menggelebeh. 

6. Adakah pemakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar? 

Jawapan : Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukan kedudukannya kepada kedudukan yang betul serta mengeak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung buah dada yang besar dengan sepenuhnya. 

7. Adakah long brassiere harus dipakai bersama long girdle dan waist nipper? 

Jawapan : Long Brassiere dan long girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi waist nipper pula, ia dapat menyelaraskan kontur dada dan perut, meningkat kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, waist nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara brassiere dan long girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya membetulkan posture badan. Maka, mereka yang memakai long brassiere, waist nipper dan long girdle bersama sama dapat membentuk kontur badan yang menarik. 

Itu sahaja untuk beberapa soalan favourite yang sering ditanya dan dituju dari Pembeli Premium Beautiful. Sekiranya anda ada soalan lain selain dari di atas, boleh bertanya lanjut kepada Danis. InshaAllah, Danis akan bersedia untuk menjawab soalan anda dengan baik. 

Terima kasih.
 Untuk keterangan lanjut, boleh pm/whatsapp Danis 0149202660.





Saturday, 2 January 2016

Bestnyaaa Kalau Extra RM5000 dalam tangan!!



Pernah tak anda terfikir untuk mendapatkan extra income setiap bulan? 
Mungkin pernah... Tapi, pernah tak terfikir kita boleh dapatkan extra income lebih RM5000 sebulan dan secara BERTERUSAN

Bayangkan gaji bulanan kita, RM5000 sebulan, tapi setiap bulan kita dapat lagi extra > RM5000 secara tetap, bukankah total pendapatan kita dah menjadi 5 angka? 
(Tak perlu tunggu bonus tahunan company untuk rasa income 5 angka)

Best Tak? 

............
Apa kita boleh buat dengan extra RM5000 sebulan? 


  1. Tambah SAVING / mula buat SAVING
  2. Settlekan hutang piutang
  3. Bagi extra duit pad ibu ayah
  4. Tampung perbelanjaan yang tak cukup setiap bulan
  5. Beli aset
  6. Kereta baru ?
  7. Pergi umrah / bercuti/ melancong bersama keluarga
  8. Bantu orang yang memerlukan (zakat)
  9. Tak pening kepala duit tak cukup
  10. ...............................(Anda tulis sendiri apa yang anda mahukan)
Nak tak jika Danis kongsi satu cara untuk bantu anda dapatkan income >RM5000 setiap bulan secara tetap dan berterusan...Tapi sekiranya anda rasa ada dah cukup "duit" dan tak pelukan extra income setiap bulan, anda tidak perlu meneruskan pembacaan ..

Terima kasih kerana masih sudi merewang dilaman blog blog Danis..

Danis percaya anda sangat memerlukan pendapatan sampingan yang boleh membantu kita setiap bulan.

************************

Danis ingin berkongsi satu peluang untuk memulakan perniagaan hanya dengan modal minimum, tanpa kos operasi yang tinggi, tidak memerlukan Anda menyewa kedai atau menjadi orang yang hebat untuk bermula. 

[PENTING!] 
INI BUKAN SCAM ATAU SKIM CEPAT KAYA, APA YANG SAYA INGIN KONGSIKAN ADALAH SATU MODEL PERNIAGANAN YANG MEMERLUKAN ANDA BERNIAGA (MELIBATKAN URUSAN JUAL BELI PRODUK) DAN KAMI AKAN LATIH ANDA UNTUK BERNIAGA MELALUI ONLINE DAN OFFLINE UNTUK MENDAPAT PENDAPATAN TETAP SETIAP BULAN !

Apa yang Anda akan dapat melalui perniagaan bersama kami? 
  1. Produk untuk memulakan perniagaan minimum
  2. Keuntungan runcit (10-20%)
  3. Bonus jualan (3% - 41%)
  4. Latihan melalui kelas, seminar dan online coaching
  5. Group support (anda akan mempunyai akses ke group perniagaan kami)
  6. YANG PALING PENTING, 'Jaminan' pendapatan bulan tak kurang dari RM5000 sebulan!
Apa Produk yang kita akan pasarkan? 
  1. Produk yang tengah HOT di pasaran
  2. Produk yang baru memenangi Anugerah Reader's Choice Awards 2015
  3. Produk yang pasti membuatkan handphone anda tak berhenti berbunyi dengan order dari pelanggan
Macam mana nak bermula? 
Nak tengok produk apa? 
Nak tahu cara pemasaran kami? 

Hubungi saya sekarang : 0149202660




Friday, 1 January 2016

NEW YEAR SALE PROMO PREMIUM BEAUTIFUL



Selamat Datang Tahun Baru 2016!


Moga kita sentiasa diberikan kesihatan yang baik, kehidupan yang lebih baik. 
Mungkin ada antara azam kita yang menanam azam untuk KURUS.

Setiap tahun berazam untuk kurus tapi aduhhh nggak kurus kurus jugek. 
Jadi Jom Create Azam Baru :

1. Saya nak lebih langsing
2. Saya nak lebih kurus
3. Saya nak lebih cantik
4. Saya nak lebih berkeyakinan
5. Saya nak lebih sihat

Saya nak hadiahkan sesuatu yang boleh jadikan saya
 tampil lebih hebat, dan bergaya di Tahun Baru 2016!

Kenapa perlu peningkan kepala..

JOM Hadiahkan 'Premium Beautiful Corset' kepada diri kita
sempena Tahun Baru 2016.


Anda bukan hanya dapat satu set corset 'Premium Beautiful
yang berkualiti tinggi malah anda akan tampil lebih bergaya, langsing, sihat dan 
anggun di Tahun Baru 2016.



Anda CONFIRM akan mendapat...
* Potongan badan yang menawan 'serta merta' sebaik sahaja anda sarungkan Premium Beautiful di badan anda! (Fast Result)



Macam mana nak dapatkan Premium Beautiful ?



BERITA BAIK!
-------------------

Sempena Tahun Baru 2016 Danis tawarkan Special Discount untuk anda!
Special Price untuk anda yang serius untuk lebih cantik


Hanya PM kami sekarang dan kami akan hantar 'Premium Beautiful' t
erus kepada anda dengan segera. Fast Delivery & Awesome Service Provided!

* FREE TRIAL
* LIFE TIME WARRANTY
* SUPER BRAND
* FREE SERVICE
* 100% CUSTOMER SATISFACTION



Cara Pembayaran : Cash / Credit Card
Free Fitting and Free Consultation

Untuk keterangan lanjut
noleh contact/whatsapp danis di 
0149202660

Thanks .





Hashtag #2Kerja



Antara keperluan dan kehendak? 


Perlu kah extra income?


Bila expenses melebihi Gaji Bekerja, tak salah kita 
meneruskan sunnah Baginda Rasulullah yang jadikan
Perniagaan sebagai sumber pendapatan. 
9/10 sumber rezeki itu hasil dari perniagaan.
Tapi berusahalah. 

Teringat di kala baru mendapat pekerjaan di tengah
kota dengan pendapatan RM2500.
Rasa sudah cukup dan selesa dengan pendapatan ketika itu.
Sebab ada kawan kawan pada masa yang sama berkerja dengan
 hanya pendapatan tak sampai RM2000. So ketika itu rasa diri dah
cukup bertuah sangat sangat. 
Boleh dikatakan cukup senang. 

Sebab?

Sebab tak perlu nak fikir bayar rumah sebab hanya bayar bilik
Sebab tak perlu fikirkan komitmen lain
Sebab tak perlu fikir nak tanggung anak anak
Sebab masa tu masih single

Tapi bila dah ada kahwin
Nak melancong
Nak merewang
Nak makan best best 
Nak pakai mahal mahal
Nak kena bagi mak ayah
Nak bayar kereta
Nak bayar insurans anak anak
Nak tanggung kos anak anak

Dah rasa perlu tiba masa kena upgrade ekonomi
 sendiri dan ekonomi keluarga
sebab tinggal kat KL ni banyak sangat
 nak kena guna duit.
Seriously!

Gaji RM2000 dah dikira miskin. 


Jadi terfikir nak buat #2Kerja yang mana kerja hakiki sebagai
 executive di syarikat swasta
 dah memang wajib pergi setiap hari kecuali weekend
Tapi nak cari satu "kerja" lagi yang tak perlu membebankan
 sangat cukup sekadar spend 2-3 jam sehari tapi dapat setimpal dengan usaha. 
Mungkin kalau dapat income RM3000 sebagai
 pendapatan tambahan pon sudah lebih mencukupi

Alhamdulillah peluang datang tak disangka ketika sibuk
 nak siapkan persiapakan kahwin.

Ya!
Seminggu sebelum kahwin buat keputusan untuk berniaga
Berniaga Premium Beautiful. 
Secara Online
Ketika tu tawaran untuk Berniga PremiumBeautiful
 dapat merasa
 First Bonus RM4000!

Mana tak happy
Mana tak excited
Sebab duit itulah yang dapat tanggung kos perkahwinan kami
Dapat tambah jumlah duit saving.


Alhamdulillah berkat tunjuk ajar Guru Business,
 Danis dapat merasa income 4angka setiap bulan tanpa putus
Dapat menambah jumlah saving
Dapat tambah duit kepada mak ayah
Melancong percuma dua kali setahun
Dapat tabung kereta (dah ada support money untuk bayar kereta)
Income mula meningkat naik, dari 4 angka ke 5 angka

dulu part time
sekarang full time business woman
Allah dah atur cantik perjalanan hidup
sekarang dah anak dua
Dapat merasa manage masa sendiri

--------

Berbalik pada situasi hari ini. 
Kalau pendapatan Danis masih sama, 
mungkin banyak yang Danis terpaksa korbankan utk kehidupan hari ini.
 Bukan tak boleh hidup, tapi ada benda yang perlu dikorbankan atau
 dikurangkan termasuklah impian untuk memenuhi KEHENDAK kami.

Bila tengok rakan-rakan sekeliling yang melakukan 
lebih dari satu kerja hari ini, terdetik persoalan adakah mereka 
melakukan extra kerja utk menampung 'KEHENDAK' mereka atau 
dah masuk ke fasa utk menampung KEPERLUAN?

Apa maksudnya? 
Bila kita bercakap tentang menampung keperluan,
 ia adalah satu perbelanjaan yang 'wajib' dan perlu dibelanjakan setiap bulan. 
Kalau kita tak penuhi, mungkin akan mengganggu 
sistem kehidupan normal kita dan keluarga.
 Sebagai contoh makanan, rumah, pengangkutan, sekolah dll.

TAKUT bila situasi sesetengah dari kita terpaksa melakukan lebih 
dari satu kerja sebab 'gaji' bulanan tak cukup utk tampung keperluan asas keluarga. 
Dgn kata lain 'terpaksa' buat lebih dari satu kerja untuk HIDUP.

Syukur bila sebahagian dari kita masih lagi mampu berfikir dan 
berusaha untuk mencari jalan untuk melengkapkan keperluan
 diri dan keluarga dan tidak hanya mengharap sesuatu 
yang tetap sahaja setiap bulan (walaupun yang tetap dah negatif)

Tapi masih ramai yang masih berasa selesa untuk kekal dgn rutin 
harian tanpa mencari jalan penyelesaian walaupun perbelanjaan
 keperluan dh berada di tahap bahaya. Tak risau ke satu hari nanti kita
 tak mampu nk bercakap tentang 'kehendak' bila 'keperluan' kita pun masih tak cukup

*****
Kesimpulannya tak perlu terlalu ego dan sombong untuk tidak
 melakukan kerja extra atau mencari peluang menambahkan incom
 jika 'keperluan' kita dan keluarga berada di tahap yang membimbangkan setiap bulan. 

Tak perlu bercakap tentang 'kehendak' lagi sekarang sekirannya
 kita masih 'malas' dan tak melakukan apa yang perlu 
utk melengkapkan keperluan kita.

sekadar perkongsian utk kita fikir-fikirkan bersama. 
Di mana tahap keperluan dan kehendak kita.. 




Jangan digoyang kaki itu!

Berusahalah. 


Selamat Tahun Baru 2016