Friday, 8 January 2016

Top 10 Reason Why Women Love and Choose Premium Beautiful Corset!



Kalau nak sentuh pasal corset, banyak sangat corset terjual dan dijual dekat pasaran luar sana. Even dekat toko jamu di shopping complex pun banyak boleh didapati dengan harga yang murah. Banyak sangat pilihan dan banyak brand yang boleh kita pilih.

Teringat ada kawan Danis sharing beli one set corset dekat toko jamu dengan harga lebih kurang RM600 tapi Ya Allah memang tak sedap lah pakai. Pakai ms kahwin je lepas tu dah tak boleh pakai dah sebab fabrik dan kainnya dah menggelebeh dan tak grip kat badan.

Corset ni kalau dah gelebeh, tak grip kat badan, tak kemas, memang bukan namanya korset, baik pakai baju biasa. Yela, pakai tak pakai sama saja sebab lelemaks kat badan still menggelebeh dan tersembul merata rata.

So kat sini Danis nak share tips dan cara nak pilih corset yang bagus, yang mana harganya berbaloi, yang berkualiti dan tahan lama. Korang pernah dengar tak Premium Beautiful Corset?

Okay, ada yang jawab dalam hati Ya. Ada yang tak pernah dengar. Tapi, Danis nak bagitaw kat sini, untuk pengetahuan korang, Premium Beautiful Corset adalah antara premium corset yang harganya paling murah tapi sangat berkualiti sebab jenama ni diiktiraf sebagai SuperBrand dan High Demand. Baru baru ni juga Premium Beautiful mendapat Anugerah Reader's Choice Award 2015.



Bila dah terpilih antara Produk Terbaik dan memenangi Anugerah Reader's Choice Award, maksudnya Premium Beautiful Corset merupakan produk yang terbaik dan menjadi pilihan orang ramai. Tambahan pula, PB Corset sudah berada di pasaran lebih dari 20 tahun. 

20 tahun bukan tempoh yang singkat. Sudah berada lama di pasaran dan kalau ditanya pada golongan veteran ramai antara mereka yang sudah memiliki PB Corset nie dan ada antra mereka masih memakainya sehingga sekarang. Yang masih pakai corset sehingga ke umur 50 tahun, memang masih cun melecun dan makin awet muda taw! Impressed sangat! :)

Demand PB Corset setiap hari stokis terima order tanpa putus dari pelanggan. Boleh dikatakan satu lorry tak sah tak habes! Million Sales in a month. Hebatkan penangan Premium Beautiful nih!

Okay. back to our main topic:

10 sebab utama wanita suka Premium Beautiful Corset

Reason 1
90% pakai PB Corset sebab nak kurus/slim melim



Bila azam tahun baru, kalau dah nama perempuan tak sah antara list azam tahun baru ialah Nak Kurus. Setipa tahun tanam azam nak kurus, tapi masih belum kurus jugak. Bila tengok cermin, masing masing complain badan gemuk la tembam la. Diri sendiri yang cakap, kalau orang lain tegur lagi sentap. Tapi exercise malas, nak diet malas asyik skip je diet smpai ke sudah. Last last memang tak kurus! So sebab nak cara yang mudah dan berkesan, dats why ramai pilih Premium Beautiful Corset sebagai pilihan utama NAK KURUS!

Fakta : Pakai One Set PB 8 jam sehari = Boleh bakar lebih 1000 kalori
Jadi kalau pakai hari hari memang cepat kurus dan slim melim.
Tak perlu diet melampau
Tak perlu exercise setiap hari
Tak perlu plastic surgery

Reason 2
Body Shaping

Walaupon ada yang dah kurus, tapi kurus sangat tak cantik kalo body shape tak menawan. 
So dats why ada jugak beli untuk body shaping kasi curvylicious. 
Jadi bile pakai long dress cantik sebab badan dah curvy murvy dan dapat perfect body figure like hourglass. 

Reason 3
Pakai dalam tempoh berpantang / selepas bersalin

Biasanya lepas bersalin, most of women akan terkejut tengok perubahan diri masing. Buka setakat terkejut, sedih mengenangkan bentuk badan. 

Selulit makin bertambah
Perut makin membuncit
Badan berkilo kilo naik

So, instead of malas sangat nak berlilit dengan traditional bengkung, kebanyakan wanita sekarang pilih Premium Beautiful Corset as the fastest way untuk slim dalam tempoh 6 bulan selepas bersalin. 

Kebaikan memakai PremiumBeautiful Corset semasa berpantang:
* menaikkan rahim ketempat asalnya
* memulihkan bahagian dalaman
* mengeluarkan darah darah kotor
* menguruskan dan mengekalkan bentuk badan ke asal
* memperbanykkan susu badan
* menghilangkan selulit dan stretch mark

Danis sendiri pakai Premium Beautiful Corset semasa berpantang. Hilang 17kgs dalam masa sebulan. Memang puas hati :)

okay untuk sambungan ..
kita sambung nnti ye
stay tune...



























No comments:

Post a Comment