Sunday, 7 February 2016

Jom Gi Jale Beijing! Free Jahhhh

 

2 minggu lagi bersamaan 22 februari 2016 kami akan berangkat ke Osaka, Japan.
 

 
Tapi belum lagi cecah tapak kaki ke Osaka, dapat lagi good news yang mana 1000 TIKET PERCUMA untuk direbut MELANCONG PERCUMA KE BEIJING!
Tudiaaaa!
Eksaited sangaaat okey sebab InshAllah bukan satu bas kami bawa,
 tapi bakal bawa 3 Bas Penuh dengan PINPreneurs. Moga Impian jadi kenyataan!
Aaamin Aamin Ya Rabb 
 
 
 
Dahla PERCUMA!
5 Star Treatment pulak tu
Free Pengangkutan
Free Penginapan
Free Makan
Company bagi lagi duit poket
Cuma standby duit shopping sahaja
 
Itupon guna duit bonus bulanan yang company bagi
Alhamdulillah. Nikmat!!
 
So jangan la lepaskan peluang peluang sebaab
Dapat Tiket Percuma Ke Beijing
ibarat One Stone Many Birds
 
 
 
Confirm Pengalaman Dapat
Kenangan Manis Seumur Hidup
Bonus Business Berganda2
 
Beijing InshAllah akan jadi Negara ke 2 bumi China, Danis Jejak.
Dulu berpeluang melancong percuma ke Shanghai. Memang beruntung sangat2 jadi salah seorang Usahawan SHOM sbb dapat insentif dan kelebihan macam ni. Kalau tak jenuh jugak nak kumpul duit untuk melancong. Kalau dapat pun, mesti kena book tiket sehabis murah, pilih hotel budget dan kena jimat berbulan bulan sbb nak stanby duit shopping dan transport kat sana.
 
 
 
Tapi melancong dengan SHOM tak perlu fikir dah. Bagi Travel Agent yang layan kita from A-Z.
Bab tiket, bab hotel, bab makan, tak perlu risaw. Semuanya diorang sediakan secara percuma dan tak perlu bayar satu sen pon. Kerja kami, jalan, amek gambar, lompat sana sini, huhahua dan makan makan. Hehe
 
Danis tak tahu sangat tempat menarik kat sana, tapi antara keajaiban dunia yang ada dekat sana ialah Great Wall China. Yang memang antara tempat yang famous orang kunjung dan sangat sangat cantik.
 



 
Harap harap bila sampai sana ,
dapat la jumpa Panda! hehe
 
 

Kepada kawan kawan yang nak meras juga apa yang danis dapat sebelum ni dan nak grab
pengalaman melancong percuma ke Beijing atau
ingin menjadi seorang usahawan dengan income stabil secara berterusan tanpa henti bermula dengan 3 angka - 5 angka setiap bulan, Danis nak berkongsi
peluang dengan kawan kawan untuk sama sama menyertai
PIN dan Projek Kunci PIN!
 

Projek Kunci PIN akan kami dedahkan cara bagaimana nak jadikan
perniagaan ini sebagai satu kerjaya yang 'serius' untuk anda.
Tujuan utama Projek Kunci PIN adalah untuk melahirkan usahawan yang dibimbing oleh
kami akan mempunyai pendapatan tetap yang kukuh hanya melalui perniagaan.
Tak perlu risau kalau hari ni kita tiada asas pun untuk berniaga kerana
semuanya akan disediakan baik dari segi latihan perniagaan yang percuma, personal business coaching, business tolls, online group support dan sebagainya.
 
Tiada syarat yang ketat untuk anda menyertai kami.
Yang penting anda betul betul serius untuk mencari pendapatan tambahan atau pendapatan
utama melalui perniagaan.
 
Hanya serendah RM50.oo ringgit sebagai yuran pendaftaran,
anda layak bermula sebagai usahawan bersama-sama PIN dan anda
berpeluang untuk mendapat tiket ke Beijing PERCUMA!
Kami sedia berkongsi pengalaman kami dan
membimbing anda menjadi usahawan yang hebat.
InshAllah
 

Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, boleh hubungi:

Danis 0149202660

InshAllah kami bersedia membantu anda yang betul-betul serius untuk menjadi usahawan dan serius untuk menjana pendapatan melalui perniagaan.

BERTEMU KITA DI BEIJING!

No comments:

Post a Comment