Sunday, 20 March 2016


Sayaaaang semua #PINsisters! ๐ŸŒน๐Ÿ’‹
Doakan kami jadi usahawan kaya jiwa, kaya harta, berjaya dunia dan berjaya akhirat. 





Wednesday, 16 March 2016

SuriRumah Bercuti Percuma Di Luar Negara




3tahun berniaga bersama. Boleh dikatakan kami antara yang masih muda mengutip peluang emas bersama SHOM! Ketika muda la kita nak bekerja keras dan gapai impian
...
Masa trip Osaka hari tu, rasa kagum sungguh sebab ada qualifiers yang berumur 60tahun lebih dari Brunei turut sama melancong bersama. Apa yang mereka kongsikan mereka cakap just 'ubah minda dan cara kita berfikir'
...
Maksudnya minda kita yg akan drive tindakan kita. Ramai yg belum mampu menewaskan minda dan cara kita berfikir. Sebab tu kita selalu stuck dlm sesuatu perkara. Ada sorang makcik ni ibu tunggal dari perak. Umur dah hampir 60 tahun. Semua perkara dia lakukan sendiri. Drive jauh2 pun dia buat sendiri. Dia tak tunggu untuk org bantu baru dia buat. Dia buat sebab dia nk cari rezeki utk anak2 dia selagi dia mampu buat sendiri dia akan lakukan sampai jadi. Kagum sangat rasa dan kalau nak dibandingkan diri sendiri, mak cik tu lagi kuat dan berdikari
...
Kalau mereka yg dh berumur pun mampu melakukan sesuatu yg luar biasa, apa kurang kita. Malah kita yg masih muda ni ada banyak lagi kelebihan dan rugi sangat kalau kita tak gunakan sepenuhnya peluang dan kudrat yang ada utk berusaha sungguh sungguh, tolak semua alasan ketepi, tarik semua semangat kehadapan dan InsyaAllah kejayaan pasti hadir utk kita
...
Yang lagi kagum dan danis nak bgtaw korang, makcik2 ni semua mmg org2 kampung. Bukan rupa mak-mak datin ye dan mereka belum pun CDM. Hanya usahawan biasa yg baru bermula dh terus qualify dapat tiket melancong percuma ke Osaka. Subhanallah hebat sangat. Kalau nak seribu daya, kalau tak hendak seribu dalih. 

Kita dalam kategori yang mana?
www.wirdanisradzali.com





Nak KURUS dalam Tempoh SEBULAN?


Kenapa Wajib Pilih Set Kempis Perut?

Ramai nak kurus dan nak perut kempis tapi masih gagal mendapat hasil yang memuaskan hati kerana belum jumpa cara yang sesuai. 

Nak Kurus dan Perut Kempis perlulah mengamalkan diet seimbang dan sihat secara semula jadi tanpa perlu makan PIL KURUS yang kemungkinan membahayakan kesihatan.

Kami ada produk semulajadi yang terdiri daripada bahan semulajadi, tanpa bahan kimia dan selamat 100% untuk dimakan. Dan kami namakan ia sebagai Set Detox atau Set Kempis Perut yang boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengurangkan inchi pada badan secara semulajadi dan selamat! 

Set Detox / Set Kempis Perut kami terdiri daripada: 
✔️ MineralCoffee 
✔️ BV Alfafa
✔️ Garlic Tablet 

KELEBIHAN SETIAP PRODUK SET KEMPIS PERUT

1. BV Alfalfa 

- menyahtoksid
-menggalakkan sistem penghadaman yang baik
- mangALKALIkan badan
- menghilangkan bau nafas
-meningkatkan fungsi imuniti badan
- mengurangkan haba dalam badan yang berlebihan
- menambah darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen ke seluruh badan.

2. Hai-O Garlic Tablet 

- menurunkan kandungan lemak dan kolesterol dalam darah
- mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis
- menghalang pembekuan darah, mencegah trombosis
- membantu fungsi penghadaman, melegakan perut kembung, dan ulser peptik
-membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit
-membantu menyelaras gula dalam darah
- menggalakkan peredaran darah dalam badan

3. Mineral Coffee 
-menghilangkan keletihan fizikal dan mental
- minyingkirkan toksin dalam badan
- membantu mengawal rasa lapar
- sesuai untuk pesakit diabetes, darah tinggi, sakit jantung, sembelit & migrain

Mengandungi.. 

* 70-80 jenis mineral semulajadi dan elemen surih
* kaya dengan anti-oksida
* Rendah kalori, hanya 56kcal
* Tiada gula tambahan

**************************************
Cara makan:

Pagi
1 sachet Mineral Coffee
2 Garlic tablets

Tengahari
BV Alfalfa (selepas lunch)

Petang
1 sachet Mineral Coffee 

Malam
BV Alfalfa (selepas dinner)
2 Garlic tablets

**************************************

Jangan risaw! Impian anda untuk memiliki badan idaman mampu direalisasikan dengan SET KEMPIS PERUT terbaik kami yang harganya juga sangatlah berpatutan!!


Dapatkan segera set kempis perut dengan hanya RM160 sahaja (exclude postage). Tindakan yang cepat mampu menghasilkan keputusan yang mengagumkan. Orang lain dah cuba, anda bila lagi.

Whatsapp ☎️ 0149202660
www.wirdanisradzali.com