Wednesday, 14 June 2017

Feedback Premium Beautiful




Feedback 1 : 
Sejak memakai Premium Beautiful,
 saya kurang mengalami sakit di bahagian belakang dan pinggang. 
Saya menyedari bahawa saya tidak berdiri / duduk pada posisi yang betul.
 Itu adalah punca kepada sakit yang saya alami.
 PB telah melatih badan saya untuk berdiri/duduk pada posisi yang betul. 



Feedback 2 :

Customer beli untuk masalh slip disc. 
Sebelum ni setiap bulan akan cuti sakit disebabkan slip disc. 
Tetapi dalam 3 minggu pakai PB secara konsisten, tulang belakang saya
 dah tak sakit dan tak perlukan lagi rawatan elektro di hospital pakar.
Selalu bila lepas rawatan, badan makin sakit dan letih.
 Paling mengujakan, ukur lilit pinggang berkurang dan 
semua baju boleh pakai balik dan suami puji makin slim. 
Sekarang dah tak perlu risau kalau nak berdiri lama, driving atau berjalan lama.
 Cramp kaki dan lenguh badan pun dah tiada. Dulu setiap masa cramp kaki 
dari pinggang hingga kaki tak kira waktu berdiri, duduk bersila, 
solat atau duduk atas kerusi. Bonusnya , baju dari size L/ XL ke Size M!


Feedback 3:

Bada terasa ringan waktu pakai PB, pinggang dah ada shape.
bukan shape pada waktu pakai je, waktu tak pakai pun pinggang ber-shape. 
Maybe lelemak dah kena mampat.



Feedback 4:

BERAT TURUN 3KG






BERMINAT NAK DAPATKAN SATU SET PREMIUM BEAUTIFUL?
Special Price Awaits You Darlingss!

014-9202660
014-9202660
014-9202660
014-9202660
014-9202660



free consultation l free fitting l free trial l free delivery 

#PremiumBeautiful #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautifulKelantan


No comments:

Post a Comment