Tuesday, 20 June 2017

Persediaan Penting Untuk Bakal Pengantin !


Jika anda BAKAL PENGANTIN yang sudah bersudah serba serbi, 
please tak perlu dah ye nak baca ni. 

Kenapa? 

Sebab Post ni khas untuk Bakal Pengantin sahaja
 yang nak bersedia untuk cantik menawan rupawan 
luar dan dalam di hari persandingan bersama insan tersayang. 

Mesti Bakal Pengantin nak prepare : 

1) Berat badan ideal . 
Takkan laki kurus, kita yang lagi berpuluh kilo 
lebih dari encik suami u ols! Jangaaaan. Hehe

2) Body Shape mesti la nak cantik gak nak curvy murvy. 
Ni tak, encik suami nak pegang pinggang pon gigih nak cari pinggang duk tang mana.
 Ya ampunn jangan wat perangai camtu taw. 
Silalah cepat cepat dapatkan s shape di pinggang tu. Suami pun suka taw. 

3) Masalah Selulit! Kalau boleh selulit tebal tebal tu kasi hilang la.
 Kita bukan nak cantik untuk sape sape pon, kita nak cantik utk laki kita jugak taw. 

4) Keputihan ni kalau boleh elakkan jangan bagi ada langsung. 
Tak malu ke kat suami. Malu taw. Benda ni penting. 
Nanti suami naik segan nak sentuh kita. Huhu 
Lagi satu nak bagitaw kalau keputihan banyak ni kita sendiri pun akan jadi malu taw, 
plus bnda ni boleh halang proses kehamilan. 

5) Masalah Aset Tak Umphh! Nak "firmkan" aset aset tubuh.
 walaupon kita sendiri tak kesah, tapi suami kesah taw u ols. 
Mgkin dah boleh upgrade kot dari cup a ke cup b
 atau nak cup c terus pon boleh hehehe. 

6) Muka Tak Berseri! Muka merah pink je takde nampak pucat lesi . 
Mesti nak nampak glowing mowingg je. Nampak berseri seri. 

7) Asyik Sakit Belakang! Kalau selalu duk sakit belakang hati hati,
 sama ada dua masalah. Masalah berkaitan tulang belakang atau masalah rahim. 
Biasanya org kata kalau rahim jatuhhh, kita selalu jgak sakit belakang.
 Haa mesti nak jaga. Nanti kurang perform sbb selalu sakit belakang. Ops! Hehe


So senarai preparation ni penting taw utk u ols jaga 
dan make sure dah takdemcm mana nak bantu? 

Haaa meh danis pecahkan rahsia sekarang jugak!



Kalau nak tahu Premium Beautiful Corset boleh bantu masalah anda
 sbb ia korset yang direka khas bukan untuk kecantikan je 
tapi untuk dalaman jugak dan ada Far Infrared dalam PB. 

* Turunkan Berat Badan 
* Shape your body perfectly
* Hilangkan selulit tebal
* Rawat Keputihan
* Firmkan aset wanita (Breast/Punggung)
* Naik Seri Wajah
* Hilangkan Sakit Belakang
* Naikkan Rahim 
* Tingkat Kesuburan 



So Tunggu Apa Lagi u ols!


mesti nak pakai di hari persandingan takde la lemak lemak
 terbonjol sana sini seterusnya bleh pakai smpai bila bila 




Jom Beli Satu Set 
Wahai Bakal Pengantin

Ingat!

Satu Wanita, Satu PB


#SayaPremiumBeautifulExpert
Cdm Danis 


0149202660


Contact Danis untuk 
Tempahan / Free Fitting / Free Trial and Free Consultation




No comments:

Post a Comment