Sunday, 2 July 2017

Apa Cara Best Ikhtiar Hamil



Awak...

Are you trying to conceive baby? 
__

Mungkin ada setengah orang rezeki nya cepat terus pregnant, 
Danis maksudkan mcm mudah "lekat" and some susah nak "lekat".



Itu semua kerja Allah, kita hanya merancang dan Dia yang tentukan. 
Jodoh Ajal Maut Anak Berapa semua dah ditetapkan tapi kita wajib ikhtiar dan usaha!

Selagi kita boleh berusaha, kita berusaha. 
Pelbagai cara untuk kita ikhtiar untuk dapatkan anak dan Danis just nak share dengan anda #premiumbeautiful corset boleh bantu awak to conceive baby!


Sebab infrared yang terdapat pada setiap benang benang Premium Beautiful
 boleh bantu stabilkan hormon dalam badan dan sekiranya ada masalah cyst, 
ia boleh kecutkan cyst. For your information, Cyst boleh halang kehamilan dan susah nak pregnant.

Haa lagi satu nak share tips gabungan set ikhtiar hamil iaitu Herba Maharani" dan "PremiumBeautiful Corset" boleh bantu utk ikhtiar hamil dengan tingkatkan kesuburan dan cara nk adalah cara yang paling TERMURAH dan boleh dikatakan sangat EFFECTIVE in the market.

Macam mana PB and Herba Mahani boleh bantu hamil?
Premium Beautiful stabilkan hormone estrogen 
dan progesterone senang kata hormone orang perempuan! Haa gitu!

Dengan pemakaian PB yg betul, kedudukan rahim lebih stabil,
 kuat, dan akan dinaikkan ke posisi yg betul.
Bila rahim dah bagus kondisinya , peluang utk hamil sangat TINGGI!

Selain tu jugak, PB corset blh bantu perlancarkan perjalanan darah dan secara tak langsung akan tingkatkan kesuburan dan bantu proses kehamilan. Kegemukan boleh jadi salah satu faktor ketidaksuburan - susah hamil, jd Premium Beautiful bantu utk bakar kalori dan kuruskan badan!

Ditambah pula dengan selalu amal Herba Maharani, boleh tambah darah dan meningkatkan tenaga batin jugak! Haaa apa lagi ye, PB dan Maharani ni mmg kerja sama sama baik punye utk baiki dan stabilkan peredaran haid yang tidak teratur dan bantu kecutkan otot rahim selepas bersalin, control paras hormon ke paras normal, hilangkan keputihan dan lain lain.

U ols amal dulu dua tiga bulan. 
Wait and see the results! InshAllah akan bagi kesan positif .

So, this is something you need to CONSIDER and WORTH TRYING!!
As humans, kita hanya merancang, Allah yang menentukan segalanya. 
Jadi kita tak boleh menyerah tanpa berusaha.

Having a CHILD of your own is the BEST GIFT from GOD, and there’s no word to describe how lucky you are to become a MOTHER 

Anak ibarat HARTA yg tak ternilai harganya,
 so apalah salahnya kita INVEST some money. 
It will be WORTH IT..InsyaAllah!

For Appointment / PB Trial set / Consultation:
Whatsapp 0149202660


Image result for maharani herba

Image result for premium beautiful

#HerbaMaharani #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulKelantan #WirdanisRazali #SayaPremiumBeautifulExpert 

No comments:

Post a Comment