Tuesday, 4 July 2017

Cara Ziana Zain Jaga Badan



Image result for beyoutiful day ziana zain


Bulan berapa dah, danis lupa.
 Tapi tahun ni laa, company adakan satu event "BeYouTiful Day"
 join venture dengan pelancaran Infinence Hijab by Rizman Ruzaini 
dan artis jemputan hari tu ialah penyanyi tersohor Malaysia - Kak Ziana Zain. 

Danis pulak mmg duk depan dan tengah tengah kat stage runaway tu. 
Melopong danis tengok die. Umur dah 40 tahunn tapi
 body die fullamakkk bergetah lagi u ols. 
Nanges! 

Tapi ada rahsia yang sama kami amalkan
 cuma die dah buat dari awal lagi dan dah amal selama 34 tahun
 so nak bandingkan dengan danis ni mmg jauh beza la 
sbb danis baru amal 5 tahun . 


Image result for beyoutiful day ziana zain


Rupanya mengikut perkongsian beliau,
 ZZ dah mula pakai girdle sejak umur 14 tahun.
 Dari belasan tahun lagi dah ada kesedaran nak jaga badan. 
Kemudian die upgrade pakai full bodysuite pulak untuk
 jaga dan kekalkan bentuk badan. 

Danis yakin antara pilihan dan koleksi full bodysuit
 kak ziana ni mesti ada jugak #PremiumBeautifulKorset. 
Sbb jenama ni pun dah jadi pilihan utama artis dek kualiti yang
 tahan lama bertahun tahun even kita pakai 
for more than 5 years pun, fabrik die like new taw!

Samala danis dulu mula jaga badan sebelum kawin lagi, 
sehinggalah ada anak 3 ni dan masih pakai PB yang sama. 
Rupanya bila kira balek danis hanya invest RM1.30 je sehari 
untuk 5 tahun yang danis pakai.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Better buy than never kan? 

Jadi, alhamdulillah dgn investment satu set PB 
boleh bantu Danis kekalkan body shape dan maintain berat badan
 dari naik mendadak al maklumlahh anak dah 3
 dan kurang sempat nak exercise bagai.

Image may contain: 5 people, people smiling, shoes

Bila jaga badan, husband pun makin sayang
Puji kita sbb pandai jaga luar dan dalam
kat siapa lagi kita nak cantik kalau bukan utk diri sendiri
 sedap tengok of course husband pun nak sedap tengok kita.

Image may contain: 1 person, smiling


Ingat!

Satu Wanita, Satu PB

#SayaPremiumBeautifulExpert
Cdm Danis 


0149202660


Contact Danis untuk 
Tempahan / Free Fitting / Free Trial and Free Consultation

No comments:

Post a Comment