Monday, 3 July 2017

Ke Korea Lah Kita Nampaknya!


Image may contain: 2 people

Assalamualaikum dear darlings....

ALHAMDULILLAH!
 Bagai kenangan lama mengimbau kembali di minda. KOREA! 
Korea trip melancong pertama danis selepas setahun berniaga bersama SHOM. 
My first business achievement. Rasa bangga gila that time sebab qualify
Yes, trip melancong percuma di buka lagi dan kali ni
 company announce ke korea selatan dan Nami Island! 
Wowwww bestnya tempat favourite ramai taw dan 
the best part is kitorang akan fly during winter! 
Boleh main seleji u ols. Syukur sangat dapat peluang melancong percuma
 dua kali setahun dan tak pernah tak dapat since join business ni. 

So, Danis nak ajak ramai ramai kawan2 danis 
yang minat melancong tapi kali ni kita bawa
 MELANCONG PERCUMA JE!

Yup! Free of Charge utk segala benda. 
Tiket Penerbangan PERCUMA
Pengangkutan PERCUMA
Penginapan Hotel PERCUMA
Makan makan halal PERCUMA

Semuanya disponsor FREE dan semestinya 
5 Bintang Service dari company!
Ya Allah syukur sangat sbb jadi usahawan SHOM dan part of PINPreneurs
 sbb geng geng melancong semua nya 
havoc havoc muda mudi dan sekepala! Fun Trip. 



Btw u ols, jangan silap faham taw, duit shopping je korang kena bawa sendiri. 
Dulu, masa bekerja dan tengah pegang duit gaji, tak usik satu sen
 pun duit gaji atau duit saving untuk shopping bila travel dgn 
SHOM tapi danis guna 100% DUIT BONUS BUSINESS 
yang dapat tiap tiap bulan. 
Yang penting, takde duit yang ter-burn!
 Melancong dengan happy dan tanpa tekanan. 
Balek travel pon still happy tak sakit kepala nak fikir duit banyak habes heh
sbb lepas tu tunggu bonus pulak masuk! 



Jadi kalau korang nak merasa the same feeling mcm danis rasa, Jom Join Us! 
Dahlah travel percuma ke Korea, lepas tu dapat pulak first bonus RM6000
Maunye tak happyyy kann
Bonus ni belum termasuk lagi taw dengan Untung Runcit dan Untung lain lain taw!



Jom la awaa awaa semua!

Kita kasi gegar Flight  PIN ke Koreaaa 


text me please ...

0149202660





#PINaway #KeKoreaLahKita #FreeTrip #FreeTravel #ProfessionalIntelligentNetwork #Pinpreneurs #Korea #Seoul #NamiIsland #BusinessTrip #OnlineBusiness #wirdanisRazali





No comments:

Post a Comment