Monday, 25 September 2017

Girdle Favourite Ramai

Nak sangat sangat sangat pakai LONG GIRDLE premium beautiful bila tengok kawan kawan bagi FEEDBACK macam best jer macam best jer tapi ....

Nak bayar segeduk tak mampu 
Maka korang terpaksa berhuhu sementara

Tapi tapi tapi tapi ....

Kalau dengan bayar RM100 sebulan korang nak tak? 

Danis bolehhh bagi tolong korang dapatkan Long Girdle PB dengan hanya bayar RM100 sahaja sebulan! 




Cepat! 
Grab it now!

Danis nak DUA CUSTOMER sahaja! 

Siapa yang berpantang tahap wajib kena pakai PB taw 
Sebab apa? 

KELEBIHAN DAN KEBAIKAN BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL 

1/ mengeluarkan ANGIN dalam badan
2/mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
3/ menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yg mengembang semasa proses bersalin 
4/ menyegarkan badan yg lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi 
5/ mengeluarkan darah nifas yang belu dan berketul ketul dgn lancar
6/ mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
7/ menyokong rahim dari jatuh
8/ menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progesteron) 
9/ menghilangkan STRETCH MARK akibat semasa mengandung atau menggaru perut kerana kegatalan(stretch mark) 
10/ menghangatkan dalam badan dan tidak perlu memnggunakan bahan bahan seperti param dan pilis 
11/ meancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apahila memakan jamu) 
12/ membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit birit akibat pemakanan jamu
13/ merawat luka luka di dalam rahim mahupun di luar 
14/ meningkatkan metabolisme dan membantu mengurankan berat badan dngan cepat 

#LongGirdle
 #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert
 #PBMurah #WirdanisRazali #TokeyPB #JomBeliPB

No comments:

Post a Comment