Tuesday, 26 September 2017

Saya Ibu Anak Tiga

Masa zaman anak dua, berat masih terkawal. Nak kata susah turun tu tak jugak tapi boleh la dan senang la turun tmbah tmbah bila konsisten pakai PB.


Tapi tapi bila dah anak tiga ni ya ampunnn 
degil nya mmg tahap gaban. 

Susah betul nak turun berat yela metabolisme badan pon dah slow naw seiring dgn faktor umur yg nak masuk 30 ni. 

Jadi gigih jgak la pakai PB. Kalau tak mmg lagi lambat. 

Kalau nk tahu berat ideal danis ni sepatutnya kalau nk cun dan persis retis hahaha mesti kena 50-54. 

Tapi mmg taklahhh bila anak tiga, berat danis penah cecah 68kg bila nafsu makan pon selera sbgat sbb kita ni menyusu badan kann. 





Naseb baik lahh ada PB, berat turun jgak ke 60kg 

So ada banyak kg lagi ni nak qada
Tapi satu je bila abam sayam ckp, ayang dah okey mcm ni, abam suka, tu yg terus fail bab diet ekeke 




#MisiTurunkanBerat54kg

Kalau u ols nak cuba PB, 
Boleh contact danis ya 

Sekarang ada promosi 
Beli satu set dapat rebate RM150

Whatsapp 0149202660

No comments:

Post a Comment