Saturday, 14 October 2017

BESTnya Pakai Premium Beautiful Corset



Best sangat pakai Premium Beautiful Elegance sampai tak rasa 
langsung kita ni sebenarnya duk sarung korset
.

.

.
.
Ya betul awak, danis mmg hari ni pakai full set elegance. 
Fabrik die lagi lembut dari PB Classic (yang warna hitam tu) taw



Meh danis nak review sikit



1/ Bila pakai girdle tu kann senang sangat nak sarung die. Even kita seluk tangan pakai cincin sekalipon takde bagi kesan kepada fabrik pb elegance takde jadi benang terkeluar ke takde pon. 
So exclusive fabrik PB. Okeh nama fabrik is Dynatek. Lagi advance dari PB classic.


2/ Kesan serta merta body shaping pon ketara sama mcm PB classic walaupon fabrik die lembut dan lagi soft. Kesan dalaman die pon sama. Kalau pakai PB classic rasa warm warmm , pakai PB elegance pon rasa warm jee dalam badan kalau duk tempat sejuk. Jadi bila pakai PB elegance, shaping elok, lemak tersusun cntik, so bantu danis rasa lebih konfiden sbb danis takde la kurus sgt masih ada isi isi ahaha. Ni dah masuk 6 jam danis pakai. Jap lagi balek rumah cukup 8 jam ngam ngam hehe

3/ Pakai PB elegance mmg sesuai sangat untuk yang sesiapa yang banyak bergerak kesana kesini. sbb kuasa regangan die mmg sgt sgt flexible. Nak solat ke nak apa sangat selesa. Tak mengahalang pergerakan kita


Jom u ols kita pakat try PB elegance. 
Best taw! 







No comments:

Post a Comment