Thursday, 5 October 2017

Business Coaching Gaya PIN



Danis selalu remind kat rakan kongsi business, dalam business 
kita kena sabar , sabar dan sabar

Sabar - Tahun 1 
Sabar - Tahun 2 
Sabar - Tahun 3


Kalau dah lepas tahap kesabaran tu,
 Inshallah kita dah lulus exam untuk genggam kejayaan
Then, income business ni kita dapat dari dua sumber iaitu income selling dan networking

* Selling profit - short term / jangka masa pendek 
* Networking - long term / jangka masa panjang utk kita genggam smpai bila bila


Jadi bila kita nak merasa income utk jangka masa panjang
 apa yang kita perlu buat?

Mesti nak mantapkan 
- ilmu bina kumpulan 
- ilmu maju bersama kumpulan 
- ilmu kekalkan kumpulan


Macam mana nak mantapkan? 
Kena lah belajar dari sifu business yang dah terbukti kejayaannya 


Alhamdulillah, we work in a team 
Together We Achieve More

Ada masa kita perlu utk menabur budi, 
supaya suatu hari nt kita dapat merasa jasa kita.


Thank you mento CDM Mursyida Mohsin 
turun padang utk direct coaching protege under team danis

 My Future Cdm Hayati Othman

My Future CDM Ehan Raeihan

by CikCida :

" Tahniah cdm danis. Berkat sabar tu. Skrg dah bina empayar sendiri. 
Dari bermula sorg2 dah hampir 1000 org members active skrg. 
Alhamdulillah!! Hebat sungguh anak didik sorg ni "😍


No comments:

Post a Comment