Wednesday, 4 October 2017

MEGA PLAN ACTIVATED

Ramai "takut" nak pakai pb sebab 
"takut tak pakai" tapi ramai ye tak takut 
bila dapat penyakit? 

Sepanjang buat business, 
alhamdulillah syukur sgt dah 
banyak sangat PB corset danis jual tapi
 kalo dicampur dah beribu set PB 
kumpulan danis jual corset 
utk kengkawan, saudara mara 
dan even strangers pon jadi customer kami. 

Setakat ni permintaan PB mmg tak putus putus. 



Mcm2 testimonial macam2 feedback yg 
kami dapat dari pelbagai customers. 

Apa POSITIF FEEDBACK yang kami terima? 

✔️ Turun berat badan

✔️ Body ada shapa kalo dulu ketul 
sana sini sekarang dah nampak bentuk pinggang yang cantik

✔️ Pakai masa berpantang turun
 berat badan dengan cepat, rahim cepat kecut, darah keluar berketul ketul sbb cuci bahagian dalam 

✔️ Susu badan bertambah

✔️ Tak sakit belakang lagi

✔️ Tak sakit badan

✔️ Cyst mengecut

✔️ Ketumbuhan rahim mengecut

✔️ Migraine hilang

✔️Tiada lagi simptoms gastric attack 

✔️ Badan tak cepat letih

✔️ Senggugut hilang tak de lagi guling2 atas katil seharian

✔️ Selulit tebal hilang 

✔️ Lemak pada bawah ketiak,
 lemak membonjol kiri dan kanan hilang





MasyaAllah suka hati kami dapat tolong 
mcm2 pelbagai jenis penyakit dan masalah. 

Yg dah ada niat cepat2 la pakai. 
Sayang penyakit lagi dari sayang duit taw u ols. 

Yang nak pakai free dialukan sangat.
 Smbil pakai smbil jual mmg kebabooom! 
Kami ada MEGA PLAN 
yang mana first bonus RM6000
 terus di-kreditkan dalam akaun. 

Syiok syiok u olsss ❤️

No comments:

Post a Comment