Tuesday, 28 August 2018

Shake Me - The Best Fat Burner



Ramai yang nak KURUS tapi main tangkap muat je try produk produk kurus yang belum tentu selamat malah ada yang cuba untuk kurus dengan cara express. 

Meh danis cite sikit mcm mana nak tahu Program Kurus yang betul berkesan dan selamat

Apa ciri ciri yang sepatutnya ada dalam setiap program kurus


ok u ols ingat ye ciri penting yang kena ada sekiranya kita nak 
Turunkan Berat secara selamat dan berkesan :

Produk yang kita amek mestilah boleh BAKAR LEMAK yang berlebihan dan bukan sahaja kehilangan berat disebabkan kehilangan air dari dalam badan

Plan diet yang Mudah dan Praktikal utk diamalkan setiap hari

Tiada tekanan

Tiada kesan Yo Yo means turun cepat dan turun pun cepat dan kesan sampingan yang lain. 
Tapi Shake Me kita cadangkan untuk amalkan pengambilan pemakanan yg seimbang jadi bila pemakanan kita amek seimbang, ia takkan bg kesan yo yo pada badan. 

Tidak mempunyai bahan kimia yg terlarang yg menggugat kesihatan manusia. 



Apakah benda penting yang kita nak monitor dalam proses penurunan berat badan? 

Lean muscle mesti bertambah sebab lean muscle/ otot boleh bantu tingkatkan kadar metabolisme dalam badan lebih tinggi berbanding lemak. Bila kadar metabolisme rate dalam badan meningkat, proses pembakaran lemak akan lagi senang berlaku dan lagi berkesan. 

Mesti nak kawal portion makan jangan makan lelebih plak. 
Palm rules boleh apply utk carbo intake. 

WAJIB Breakfast kalau nak lose weight

At least buat senaman ringkas. Tak perlu pun nak buat heavy exercise atau daily gym. 
Cukup je dengan simple exercise dah boleh bantu proses turunkan berat 


SIMPLE JE NAK INGAT KENAPA PROTEIN DIET SHAKE NI BAGUS? 

➨  badan akan feel satisfied

menghalang penyerapan gula dalam badan dgn lebih agresif

merangsang pembakaran kalori yg lebih tinggi dlm badan jika dibandingkan dengan lemak

bertindak sabagai BAHAN API (FUELS) untuk BAKAR LEMAK

Membantu proses pembentukan dan pemulihan OTOT


                            

So yang ni la protein shake yg bagus yang selamat dan yang berkesan untuk 
bantu korang TURUNKAN BERAT BADAN 
dalam kadar yang cepat, selamat dan berkesan. 
Yang best ianya bebas bahan kimia yang takkan ganggu kesihatan u ols!

This is -----> SHAKE ME





APA KEISTIMEWAAN SHAKE ME ?

➨ RENDAH KALORI HANYA 90 KCAL UNTUK SATU HIDANGAN
➨ TINGGI PROTEIN DAN SERAT
➨ SUMBER CALCIUM DAN MAGNESIUM 
➨ TAKDE GULA
➨ TAKDE BAHAN PENGAWET
➨ TAKDE PEWARNA SINTETIK
➨ SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA MALAH PREGNANT WOMAN PUN BOLEH AMBIL 

RAMUAN UTAMA DALAM SHAKE ME 
➨  SOYA 
GARAM BULUH
L CARNITINE / FAT BURNER 




CARA PENGAMBILAN SHAKE ME



so boleh follow betul betul step ni kalau nak menjadi tips kurus




















TESTIMONI SHAKE ME 
YANG DAH BERJAYA

JOYCE 
TOTAL WEIGHT LOSS - 16.9 KG

NORHASNI 
TOTAL WEIGHT LOSS -  12.1KG


 FAUZIAH
TOTAL WEIGHT LOSS -  10.7 KG


NUR LIYANA
TOTAL WEIGHT LOSS -  6.1KG


ROHAYU
TOTAL WEIGHT LOSS -  11.3 KG


MOHD SHAHRIL
TOTAL WEIGHT LOSS - 13.1 KG


NORSURIANA
TOTAL WEIGHT LOSS -  7 KG 


IDZULSYAHRIL
TOTAL WEIGHT LOSS - 8 KG 

NORHAYATY
TOTAL WEIGHT LOSS  - 8.9 KG 


MOHD ZUL AMIRY 
TOTAL WEIGHT LOSS  - 15.8 KG 

--------------------------------------------------------------------------------------
SO MCM MANA BILA DAH TENGOK DAN BACA DETAILS TENTANG SHAKE ME DAN TESTIMONI YANG BERJAYA TURUN BERAT DENGAN SHAKE ME?

ANDA TERINGIN NAK MENCUBA SHAKE ME. CEPAT DAPATKAN SEKARANG YANG MANA ADA PROMOSI BEST BELI TIGA KOTAK SHAKE ME FREE SEKOTAK SHAKE ME!!!

Promosi FREE POSTAGE

Boleh whatsapp danis di no hp 0163663032
atau click link di bawah




No comments:

Post a Comment