Monday, 27 August 2018

SKK POGRAMME (Set Kurus Terbaik)


Assalamualaikum....

Thanks sudi belek entry danis utk SKK Programme yang tgh panassss
sangat kita duk promote pung pang. Testimoni pun dah cecah ratus ratus.

Alhamdulillah banyak sangat feedback positif yg kami dapat sejak SKK Programme ni dijalankan.
Baru je kita launch tapi tak sangka permintaan mmg melambung tinggi, agents under team pun kencang pakat duk restock restock smpai ke sudah, customer pun bila tengok testimoni makin banyak dah ada dan ramai yg menjadi dalam masa yang singkat ni terus pakat kejar duk beli SKK dengan our agent.

SYUKUR ALHAMDULILLAH

KERANA SKK ADA YANG MAKIN BAHAGIA BILA DAPAT TENGOK PERUBAHAN DIRI
KERANA SKK ADA YANG TERSENYUM BANGGA MERASAI PENCAPAIAN DIRI
DAN KERANA SKK JUGA ADA YANG SENANG HATI BILA JUAL SKK, POKET MAKIN BERISI

APAPON SEMUANYA REZEKI DARI ALLAH

So danis nak cite details lagi pasal SKK sbb mungkin ramai lagi yang tak tahu apa itu SKK?



SKK ialah ----------> SET KOMBO KURUS yg mana ia merupakan program kurus secara sihat, selamat dan berkesan



SKK ni bukan ubat kurus yang makan dan terus kurus taw tapi set kurus ni lebih kepada makanan tambahan yang dapat membekalkan keperluan badan dan dakam masa yang sama bantu kita kawal makan sbb keperluan yg diperlukan badan dah lengkap. 

Yang lagi best SKK ni sebenarnya bukan tujuan utama utk kurus tapi dia bagi badan kita sihat dulu, singkirkan toksik dalam badan, betulkan sistem penghadaman dan bantu proses pencernaan, tingkatkan kadar metabolisme badan dan setereusnya bantu 
percepatkan proses pembakaran lemak dgn lebih berkesan. 
Jadi dari badan yang sihat, sistem yang lebih teratur hasilnya = KURUS + SIHAT

Dalam SKK programme ni kita takkan push badan untuk segera kurus tapi kita akan bantu badan untuk kurus secara natural melalui SKK. Kita bekalkan apa yang badan kita perlu dan kita nak dan badan akan happy utk bekerja.

Dalam SKK, kita ada 3 item produk yang digabungkan utk program kurus yang lebih berkesan selamat dan cepat. Dalam masa 10 Hari anda akan mendapat KESAN KETARA. 

Produk 1 : SHAKE ME 
Produk 2 : NLICIOUS
Produk 3: MIN KAFFE






ok korang ada tengok kan poster utk setiap item dalam SKK
Takpe, danis akan jelaskan lagi lebih details utk setiap item SKK ni supaya korang lagi mudah faham dan jelas ye....


SHAKE ME 

Shake me ni minuman protein yang ada FAT BURNER yang bernama L Carnitine. Selain tu juga ia mengandungi soya protein yg bekalkan protein dan tenaga dan ada Garam Buluh yg mempunyai lebih 70 jenis mineral utk badan dan bantu menyingkirkan toksin dalam badan. Shake me ni bila kita minum, boleh buat kita rasa kenyang dan ianya ada fat burner yang berperanan utk bakar lemak lemak yg berlebihan dalam badan kita. 

So kalau nak bagi kurus kita kena minum shake me ni minimum dua jam sebelum makan. 
Sebab apa? 

Sebab kita akan bagi perut kita kenyang dan lepas tu kita boleh kawal portion makan dan kurangkan pengambilan kalori semasa breakfast atau dinner sbb shake me bagus utk kita amek masa breakfast dan dinner sebagai pengganti meals kita. So automatic kita takkan banyak makan masa tu dan dalam masa yg sama juga kita boleh bakar lemak lemak yg berlebihan sebelum ni. 

Formula ringkas - shake me = kenyang
Kalau nak kurus, ambik shake me sebelum makan, perut akan jadi kenyang dan tak akan makan berlebihan (portion makan akan berkurangan) and ia ada fat burner so waktu kita bekerja guna tenaga disiang hari, proses pembakaran lemak akan jadi lebih pantas dan efektif. 


NLICIOUS

Nlicious ni sejenis minuman enzim/ cuka sayur dalam buah yg mengandungi l18 jenis buah buahan dan sayur sayuran yang mempunyai pelbagai warna seperti warna pelangi yang mana setiap warna pada buah dan sayur berfungsi khas utk setiap jenis organ dan sistem tubuh kita. 

Fungsi nlicious ianya berfungsi utk uraikan lelemak, zat makanan supaya senang diserap dalam badan dan bantu bagi enzim utk tubuh badan/organ kita lebih cekap bekerja. 

Waktu yg sesuai utk minum nlicious adalah selepas makan sbb kita nak cepat2 makanan yg kita amek diuraikan dgn lebih efektif. Mana yg diperlukan badan, badan akan amek, yang tak diperlukan akan disingkirkan. Dengan kata lain, tiada masa makanan yg masuk dlm badan kita berada di fasa menunggu yg blh menyebabkan kita gemuk.

Nlicious ni sgt bagus utk penghadaman dan perut kita, kalau perut sihat, proses pembuangan pun jadi lancar, mmg kita akan mudah turun berat dan makin kurus sbb tiada gangguan dekat sistem penghadam kita. 

Cadangan makan nlicious adalah selepas setengah jam selepas makan.
Biasanya danis akan bancuh satu sachet nlicious ni dalam 100mls air sejuk. 
Rasanya masam masam manis seperti Zapple. Sedap sangat,
Anak anak danis pun suka. 

MIN KAFFE

 ialah sejenis minuman pracampur kopi robusta + garam buluh + tanpa gula + rendah kalori
Min kaffe pelengkap minuman harian kita yg berkhasiat dan sebagai pengganti dan utk elak dari kita ambil minuman yg manis, high kafein dan high calorie mcm milo/nescafe atau kopi hitam biasa atau teh tarik yg ternyata tinggi gula tinggi kalori dan etc

Gula berlebihan juga merupakan punca kegemukan. So bila beralih kepada min kaffe kita bantu badan kita utk minimakan pengambilan gula dan dalam masa yg sama tidak mengorbankan kesukaan minum kopi.

Min kaffe juga ada garam buluh. Sama macam shake me. Garam buluh = tinggi magnesium. Magnesium fungsi macam posmen hantar segala keperluan badan pada bahagian yg diperlukan dgn segera. So tugas badan menjadi lebih efektif 

Min kaffe juga bantu utk kenyang. Kadang2 customer kami rasa tak cukup hanya dgn Shake Me, 
so kita add Min kaffe dlm breakfast dia utk dia lebih kenyang dan bertenaga.

Ade org siap panggil Min Kaffe ni energy booster. Lepas je minum min kaffe terus jadi segar dan rajin. So customer kami mesti seronok bila dpt extra energy..

Formula mudah

ShakeMe - Sejam Sebelum makan
N'licious - Setengah Jam selepas makan
Min Kaffe - Sebelum atau Selepas makan atau masa badan nak energy 
 Ganti minuman yg tinggi gula dgn Min Kaffe.

Panduan nk consume set kurus.. 

1. ShakeMe - minuman protein + fat burner. 

Shake Me ni boleh buat kita kenyang + bakar lelemak kita. 

So kalau nak bagi kurus kita kene minum shake me ni min sejam sebelum makan berat.

Sebelum breakfast dan dinner contohnya.. 

Sebab kita nk bagi perut kita kenyang dan kita tak akan makan banyak masa breakfast atau dinner.. dlm masa yang sama juga kita nak bakar lelemak yg berlebihan sebelum ini..

Formula ringkas - shake me = kenyang.

Nak kurus ambik shake me sebelum makan, perut jadi kenyang dan tak akan makan berlebihan (portion makan akan berkurang) + ade fat burner so waktu kita bekerja guna tenaga disiang hari, proses pembakaran lemak jadi lebih pantas dan efektif


2. N'licious - minuman ezim / cuka sayur dan buah.

Fungsi dia nak uraikan lelemak, zat makanan utk senang diserap dlm badan + bantu bagi ezim utk tubuh badan kita cekap bekerja. 

Enzim = urai makanan + percepat proses penyerapan dan badan bekerja (booster)

So bila faham fungsi dia, waktu yg sesuai minum N'licious adalah selepas makan..

Sebab kita nak cepat2 makanan yang kita ambik diuraikan dengan efektif. Mana yang diperlukan badan, badan akan ambik.. yg tak diperlukan dia akan singkirkan. Dgn kata lain, tiada masa makanan yg masuk dlm badan kita berada di fasa menunggu yg boleh menyebabkn kita gemuk..

Cadangan makan N'licious.. selepas makan berat. Mcm breakfast/lunch/dinner

--------------------------------------

Ok so itu sahaja pasal SKK PROGRAMME
inshallah utk next entry danis akan share testimoni SKK yang
berjaya turunkan berat badan dalam masa 10 hari !



Harga satu set SKK tak mahal dan mampu milik 
So kalau korang nak kurus dalam tempoh yang singkat tapi
dengan cara selamat dan berkesan boleh whatsapp danis terus



Tekan link di bawah


Thank Youu!  




















No comments:

Post a Comment